29.11.2022. 15:19
1
Fuad Kasumović: SDA nas botovima napada zašto smo sa HDZ-om, a oni sa njima bili 30 godina
Predsjednik BHI KF Fuad Kasumović prokomentarisao je za Avaz današnji dogovor Osmorke, u koju spada i njegova stranka, i HDZ-a, a prema njegovim riječima, "gore nam ne može biti".

“Osmorka se ohrabrila, svi smo ostavili po strani svoje lične principe i na ovaj način želimo pokušati smiriti situaciju, te raditi na otklanjanju svih problema na euroatlantskom putu koje smo imali do sada. Da država konačno krene ka EU i NATO savezu”, kazao je Kasumović.

Dodaje da je krajnje vrijeme bilo da se nešto pokuša promijeniti i da je ovo posljednja šansa da se nešto uradi kako bi BiH krenula prema boljem.

“Jedno je sigurno, gore ne može biti nego što je bilo ovih zadnjih godina! Vidim da je zadnjih dana SDA sa svojim botovima u svim medijima, kako mi idemo sa HDZ-om, a oni su 30 godina sa HDZ-om. Vjerujem u ovo partnerstvo jer je gospodin Čović i danas, kad sam s njim razgovarao, rekao da je dosta laži i prevara, da moramo smiriti situaciju u državi, jer ode nam omladina. Ono što potpišemo mi ćemo sigurno i provesti za razliku od SDA koja je godinama pravila samo svađe”, ističe Kasumović.

(A. Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.