15.12.2022. 15:10
0
Alma Čolo: Ne znam kakav problem ima Ramić sa Djeda Mrazom. Pa mi svi kupujemo svojoj djeci paketiće
Potpredsjednica SDA Alma Čolo komentarisala je mišljenje stranačkog kolege i federalnog ministra raseljenih osoba i izbjeglica Edina Ramića da se za dolazak Djeda Mraza u prostorije ovog ministarstva treba sprovesti aketa.

Podsjetimo, Ramić je taj odgovor dao nakon zahtjeva Sindikalne organizacije Ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica FBiH da se omogući korištenje sale Ministarstva za dodjelu paketića djeci uposlenika.

To je naravno izazvalo burne reakcije u javnosti, a Čolo smatra kako je to isključivo Ramićev stav, ne stav stranke koju predstavlja.

"Moj stav je da treba dozvoliti Djeda Mraza, uvijek je dodijeljivao, djeca se raduju. Svi oni koji žele da njihova djeca dobiju paketiće, naravno da trebaju imati pravo. Pa mi svi kupujemo svojoj djeci i kupovali smo paketiće, sada kupujemo unučadima", rekla je Čolo gostujući na BHRT-u i dodala da ne zna kakav problem ima Ramić s Djeda Mrazom, ali da smatra kako je to isključivo njegov stav.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.