26.1.2023. 13:14
0
Šef kabineta gradonačelnika Bijeljine i njegov saradnik podnijeli ostavku
FOTO: RTRS
Šef kabineta gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, Mladen Arsenović, podnio je neopozivu ostavku na to mjesto.


Mladen Arsenović je ostavku na mjesto šefa kabineta zvanično predao na protokol Gradske uprave grada Bijeljina jučer tako da od 1. februara 2023. godine više neće obavljati tu dužnost, piše banjaluka.net. 

Mladen Arsenović je bio jedan od najodanijih saradnika gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića i jedan je od prvih zvaničnika po funkciji koga je Petrović imenovao stupajući na funkciju gradonačelnika Bijeljine.

Arsenović je ostavku najavljivao još u decembru 2022. godine.

Arsenović je za portal Dešavanja u Bijeljini potvrdio da je podnio ostavku na mjesto šefa kabineta Ljubiše Petrovića gradonačelnika Bijeljine, naglasivši da je istu podnio iz ličnih razloga, uz poruku da nikada neće napustiti SDS i da neće preći ni u jednu drugu stranku, kao ni na neku drugu javnu funkciju.


(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.