31.1.2023. 11:39
0
Zakoni ne važe za direktore: Otac visokog funkcionera u RS-u napao Nebojšu Vukanovića
Ukoliko se na mjestu gdje se gradi neki objekat nalazi električni ili stub javne rasvjete, investitor je dužan organizovati njegovo izmještanje. Tako je propisano. Međutim, ovakva pravila izgleda ne važe za sve podjednako. Tako je direktor Hidroelektrana na Trebišnjici Slobodan Čomić izgradio pomoćni objekat u dvorištu svoje kuće u Bileći. To što se na tom mjestu nalazio stub javne rasvjete nije mu ni najmanje zasmetalo, naprosto je objekat izgradio oko stuba.

Predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović vidio je ovo "čudo neviđeno", pokušao ga je snimiti, ali ga je napao otac Slobodana Čomića. Srećom, sve se završilo na riječima.

- Cijeli svijet ima sedam čuda, a Bileća i Hercegovina 50. Jedno od velikih čuda je i novi ljetnjikovac druga Slobodana Čomića, zbog falsifikovanja diploma i hapšenja SIPE poznatijeg kao Čoma Diploma.

Za rubriku vjerovali ili ne je slika stuba niskonaponske mreže i gradske rasvjete, koga je Čoma Diploma, inače izvršni direktor Hidroelektrane na Trebišnjici, uzidao u novi ljetnjikovac koji je podigao pored porodične kuće!?

Čoma Diploma je kadar Socijalističke partije Petra Đokića, dirketor na vrhu elektro-energetskog sistema, a  na čijem se čelu kao ministar energetike nalazi upravo Đokić. Da stvar bude čudnija, na čelu Elektro-Hercegovine, koja gazduje elektro mrežom, pa i spornim stubom koji je uzidao Čoma u krov kuće i ljetnjikovac,  nalazi se kadar SP-a Ognjen Kuljić, partijski drug i kolega koji toleriše anarhiju, nevjerovatne drske zloupotrebe direktora i pobratima Čome Diplome.

Dok smo snimali prilog pred nas su izašali gotovo svi članovi porodice Čomić, pokušavajući da nas spriječe da snimimo skandal, a na kraju smo otišli nakon otvorenih prijetnji Čomine supruge, koja se potresla i tvrdi da smo snimanjem ugrozili zdravlje njenog svekra.

Pogledajte nevjerovatan video prilog iz Bileće o niskonaponskom i stubu gradske rasvjete koji je Čoma Diploma uzidao u novi ljetnjikovac…, objavio je Vukanović uz video.




(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.