27.5.2023. 10:51
0
Ovo je navodno vozač Mercedesa koji je usmrtio djevojku u centru Sarajeva: Riječ je navodno o Arminu Berberoviću iz Starog Grada
Vozač Armin Berberović (1996.) iz općine Stari Grad, navodno je sinoć u 23:30 sati usmrtio automobilom marke mercedes pješakinju inicijala S.A. (1998.) i nanio tjelesne povrede dvije osobe inicijala S.A. (1997.) i S.E. (2002.), saznaje portal „Avaza“.

Podsjetimo, saobraćajna nesreća desila se sinoć u naselju Marindvor kada je vozač automobilom naletio na pješake.

On je sinoć u 02:30 sati uhapšen, a nad njim se sprovodi kriminalistička obrada od strane MUP-a KS.

Prema nezvaničnim informacijama, Berberović je navodno bio pod utjecajem alkohola. 

- Istog dana u 2:30 sati, policijski službenici Sektora uniformisane policije, Odjeljenja za saobraćajne istrage, lišili su slobode lice B. A., rođen 1996. godine iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD iz člana 336. KZ FBiH /Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa/ u vezi sa KD iz člana 332 KZ FBiH /Ugrožavanje javnog prometa, nakon čega je osoba lišena slobode predata u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo - navedeno je iz MUP-a KS.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.