27.5.2023. 13:01
2
Armin Berberović koji je usmrtio pješakinju u centru Sarajeva pokušao je biti i političar: Osvojio 26 glasova na izborima održanim 2020. godine ispred SDBiH
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u centru Sarajeva, smrtno je stradala jedna osoba, a dvije su teže povrijeđene.

Do nesreće je došlo sinoć oko 23:30 sati, kada je automobil crvene boje, marke Mercedes udario tri pješakinje. Njime je upravljao vozač Armin Berberović (1996.) zvani Berba iz općine Stari Grad po zanimanju konobar piše Crna-Hronika.

Berberović je pokušao biti i političar te se kandidovao na Lokalne izbore 2020. godine ispred političke stranke SDBiH Stari Grad. Armin je imao 26 glasova u općini u kojoj živi.


Poginula je mlada doktorica Azra Spahić, zaposlenica Doma zdravlja Kanton Sarajevo. Dok je teže povrijeđena njena kolegica doktorica.


2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.