27.5.2023. 14:48
0
Hana Hadžiavdagić o tragediji u Sarajevu: U Srbiji narod danima protestuje. U BiH nikada neće biti bolje jer bolje narod nije ni zaslužio
Sarajevska influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković podijelila je status na Facebooku vezanu za sinoćnju tragediju u naselju Marijin Dvor, kada je pijani vozač Armin Berberović usmrtio mladu doktoricu Azru Spahić i povrijedio dvije osobe.

Status je vrlo brzo prikupio brojne pozitivne reakcije. Prenosimo ga u cjelosti:

- U Sarajevu se ponavlja 2016. kada su živote izgubile Edita i Selma, vozač prošao kroz crveno i usmrtio ih na pješačkom prijelazu. Sanjin Sefic suđen je na 17,5 godina zatvora.

2023. ništa se nije promijenilo!

Ubijena je Azra Spahić, mlada doktorica, a njezina kolegica dr. Suljić u teškom je stanju te ima prijelom vratne kičme…što znači da će ostati invalid (ispravite me ako griješim). Ništa se nije promijenilo osim što Armin Berberović NIJE imao POLOŽEN vozački i što je imao i ALKOHOL u krvi...isto mjesto, iste utrke, iste glavonje koji sjedaju za poklonjene mercedese koje nisu zaradili niti zaslužili. A što radi država? Što policija? NE kontrolira dionicu koja je svaku večer mjesto utrke onih koji u gaćama imaju smoki pa to nadomjeste kada stisnu papučicu gasa…NE, DRŽAVA NE RADI NIŠTA DA ZAŠTITI NAROD od takvih. Prije nekoliko dana u sred bijelog dana projurio je bijesni auto pored Vječne vatre i umalo me pokupio na pločniku. Ne na cesti nego na pločniku!

U Srbiji narod danima protestuje! U Srbiji narod želi promjenu! U BiH su ratnici za tastaturama. U BiH nikada neće biti bolje jer bolje narod nije ni zaslužio. Točka!

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.