7.6.2023. 21:21
2
Husnija Kapo odlučio tužiti sarajevsku policiju: Traži advokata koji će mu pomoći
Husnija Kapo odlučio tužiti sarajevsku policiju: Traži advokata koji će mu pomoći.

Naime, otac dječaka Husnija Kapo, vidno razočaran i povrijeđen javio se našem portalu nakon što je, vozeći ka bolnici kako bi spasio život svom sinu zaustavljen od strane sarajevske policije koja mu je napisala kaznu.

Da slučaj bude još teži, Husnija je napustio auto i sa djetetom na rukama krenuo pješke ka bolnici, sve sa ciljem da dječak bude dobro. Policija se i na ovaj čin oglušila, no na sreću nepoznat čovjek se zaustavio i odveo Husniju i Haruna na kliniku – piše Crna-Hronika.

“Odlučio sam da ih tužim. Bezobrazluk je to. Moja porodica je životno propatila. Da nije dobrih ljudi ne znam kako bi sve pokrili. Od ekipe Ispuni mi želju, Pomozi.ba, Edina Džeke, svih građana Bosne i Hercegovine, za minimalno 10 operacija potrošili smo preko 100.000 KM.

Ja iskreno novca za advokata nemam. Volio bih da ga imam, kako bih ih tužio. Ovo je sramota za sarajevsku policiju šta su nam uradili. Umjesto da nam pomognu, oni nam odmogli. Nismo to zaslužili. Nije niko a ne pogotovo dijete kojeg svi poznaju. ” – izjavio je Husnija Kapo za portal Crna-Hronika.


(Admir O.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.