10.6.2023. 11:18
0
Konjic domaćin Kupa Jadransko-podunavskih zemalja u mušičarenju
FOTO: grad konjic
Grad Konjic domaćin je 13. Kupa Jadransko-podunavskih zemalja u mušičarenju koji je u povodu obilježavanja Dana grada Konjica okupio natjecatelje iz šest zemalja regije.

Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine i Organizacija sportskih ribolovaca Konjic, uz pokroviteljstvo Grada Konjica organizirali su Kup Jadransko-podunavskih zemalja u sportskom ribolovu, disciplina u mušičarenju (flyfishing), koji je svečano otvoren u petak navečer na platou pored Stare kamene ćuprije u Konjicu, priopćeno je iz Grada Konjica.

Ovaj događaj, koji se održava od 9. do 11. lipnja na rijeci Neretvi u Glavatičevu, okupio je 54 natjecatelja iz Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

- Gradu Konjicu pripala je izuzetna čast i zadovoljstvo da bude domaćin Kupa Jadransko-podunavskih zemalja u mušičarenju za 2023. godinu koji se održava u okviru obilježavanja Dana grada Konjica, odnosno 641. godišnjice od prvog spomena Konjica u pisanim dokumentima – istaknuo je gradonačelnik Osman Ćatić i uputio riječi dobrodošlice svim natjecateljima.

Izrazio je nadu da će ovo natjecanje biti lijepa prilika za druženje, uživanje u prirodi i stvaranje novih prijateljstava. Natjecateljima je poželio da ostvare što bolje sportske rezultate te da Grad Konjic, rijeku Neretvu i ljepote ovog područja ponesu u svom srcu s najljepšim dojmovima.

Sportsko ribolovno natjecanje u mušičarenju, koje se drugi put održava u Konjicu, otvorio je predsjednik Sportsko ribolovnog Saveza BiH Danijel Kobačić koji je natjecateljima poželio dobar ulov i druženje, a Gradu Konjicu i Organizaciji sportskih ribolovaca zahvalio za gostoprimstvu i dobroj organizaciji.

Predsjednik Skupštine Organizacije sportskih ribolovaca Konjic Hrabren Kapić izrazio je zadovoljstvo zbog učešća velikog broja ekipa, poželjevši svima ugodno druženje i natjecanje u dobroj atmosferi.

- Nadam se da će nam rijeka Neretva pružiti potpun ugođaj na kakav smo navikli ovdje i zbog čega joj se rado vraćamo - zaključio je Đorđe Klepić, predsjednik Ribolovne asocijacije Jadransko-podunavskih zemalja.

(FENA/Erna H.) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.