10.6.2023. 12:38
1
Forto na Kongresu Naše stranke: Naš liberalni glas najjači je na prostoru bivše Jugoslavije
FOTO: Patria
U zgradi Parlamenta Bosne i Hercegovine danas je započeo Kongres Naše stranke na kojem će biti izabrani novi predsjednik, potpredsjednici i članovi Glavnog odbora stranke.

Edin Forto, aktuelni predsjednik Naše stranke, nastavljat će sa obavljanjem svoje stranačke funkcije s obzrom da je on jedini kandidat za predsjednika.

Forto se, nakon intoniranja državne himne, obratio i poručio kako Naša stranka ima najjači liberalni glas na Zapadnom Balkanu.

- Sami se ponekad iznenadimo kako to da na Zapadnom Balkanu liberalna vlast nema dovoljno prodora u mraku nacionalizma koji se hrani našim ratnim traumama. Liberalni glas Naše stranke u BiH je najjači liberalni glas na Balkanu, odnosno zemljama bivše Jugoslavije, rekao je Forto.

(Erna H.) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.