14.6.2023. 10:07
0
Panika u Lukavcu nakon pucnjave u školi: Građani trče, vozila hitne, oružje se nalazi na cesti...
Nakon što je jedna osoba teško je povrijeđena u pucnjavi koja se, jutros dogodila u Osnovnoj školi Lukavac Grad, na ulicama ovog grada zavladala je panika.

Na snimcima koje je objavila Crna Hronika vide se građani kako trče. Na terenu su sve Hitne službe Grada Lukavaca kao i OKP PU Lukavac, a o ovom nemilom događaju obaviješten je i dežurni tužilac Kantonalnog Tužilaštva Tuzlanskog kantona. Fotografije koje je objavila Radio televizija Lukavac vidi se oružje kojijm je vjerovatno počinjen ovaj zločin...

 




Kako je potvrđeno, pacijent incijala O.N. hospitaliziran je u UKC Tuzla zbog ustrelne povrede vrata. 

Prema informacijama koje smo dobili, pacijent je intubiran i trenutno je u toku operativni zahvat.

Podsjećamo, jutros se u lukavačkoj školi dogodila pucnjava te je tom prilikom jedan nezadovoljni učenik upucao uposlenika škole.

Počinitelj je stavljen pod kontrolu i uhapšen, a policija je navodno pronašla i oružje kojim je izvršen zločin.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.