25.6.2023. 17:49
0
Ostavili pse i mačke u užarenom autu u Mostaru, prolaznici ih panično spašavali
Stranci su u subotu u Mostaru oko 11 sati na parkingu u autu marke Honda ostavili dva psa, rotvajlera i labradora, i dvije mace na užarenom suncu. Vratili su se tek oko 16 sati.

S uznemirujućim videom portalu Bljesak.info obratila se čitateljica kako bi upozorila sve vlasnike pasa na ljetne vrućine koje su nas ovih dana zahvatile.

Na snimci se vidi kako na jednoj od mostarskih ulica leži bijeli labrador koji se bori za život kojeg prolaznici polijevaju vodom i pokušavaju spasiti, dok se s druge strane nalazi mrtvi crni rotvajler.

Naime, stranci su u subotu u Mostaru oko 11 sati na parkingu u autu marke Honda ostavili dva psa, rotvajlera i labradora, i dvije mace na užarenom suncu. Vratili su se tek oko 16 sati. Za to vrijeme, crni pas rotvajler je već bio mrtav, a bijeli labrador je davao znakove života i odvezen je od strane prolaznika u veterinarsku stanicu na rudniku.

Kada je riječ o macama, jedna je uginula odmah, dok je druga isto prevezena u veterinarsku postaju. Prolaznici su ovaj slučaj prijavili i policiji, prenosi N1.


(Admir O.)

PsiMostar
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.