10.7.2023. 11:46
0
Grujičić izrazio saučešće svim ubijenim Srebreničanima
Na komemorativnoj sjednici Opštine Srebrenica, načelnik Mladen Grujičić (SNSD) rekao je da su u Srebrenici dani tuge 11. i 12. juli i da izražava pijetet prema svim žrtvama u Srebrenici. Na komemorativnoj sjednici nije bilo odbornika iz reda bošnjačkog naroda.

Grujićić je rekao da gaji nadu u zajedništvo i da svi zajedno i Srbi i Bošnjaci trebaju lokalnu zajednicu voditi u bolje sutra.

“Svjesni smo šta je Srebrenica i da nije lako živjeti u njoj i da se svaka riječ vaga. Ovdje se usaglašavamo zajedno i Srbi i Bošnjaci za boljitak svih građana. Svjedoci smo da je Srebrenici potrebna pomoć za ekonomsko osnaživanje. U ovim danima tuge i bola za sve Srebreničane želim pokazati pijetet prema žrtvama. Gdje postoji zločin, postoji i zločinac, ali tužilaštva ne rade posao i nema pravde”, rekao je.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.