23.8.2023. 15:25
1
Tabla na ulazu u Istočno Sarajevo išarana uvredljivim porukama: "Naser Orić", "Srbe na vrbe”, kao i “M`rš iz Bosne”
Tabla dobrodošlice u Istočno Sarajevo koja se nalazi na prostoru opštine Istočna Ilidža, išarana je danas uvredljivim sadržajem.

Na tabli postavljenoj u Ravnogorskoj ulici je napisano “Srbe na vrbe”, kao i “M`rš iz Bosne”.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić rekao je Srni da se Gradska uprava obratila Policijskoj upravi Istočno Sarajevo te da se došlo do počinilaca koji treba da budu procesuirani.

“Ništa novo, ali zbog opstanka i proširenja našeg naroda mi se nećemo baviti mržnjom prema njima i cijenimo ih kao komšije koje žive pored nas”, rekao je Ćosić.


(Admir O.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.