1.10.2023. 14:05
0
MUP TK se oglasio o ubistvu u Tuzli
U tuzlanskom naselju Miladije sinoć se desilo stravično ubistvo u kojem je Emin Mustafić usmrtio Ismara K.

O ovom slučaju se oglasila i Uprava policije MUP-a TK po ovlaštenju Tužilaštva TK. Njihovo saopćenje prenosimo u cijelosti:

- Sinoć, 30.09.2023.godine, oko 19,40 sati u stanu u tuzlanskom naselju Miladije, muška osoba I.K. (1995) iz Tuzle usmrćena je najvjerovatnije pucanjem iz vatrenog oružja, nakon kraćeg sukoba sa osumnjičenim E M.(1992) iz Tuzle. Osumnjičenom E. M. je oduzeta sloboda, a u toku je kriminalistička obrada. Uviđaj na mjestu događaja obavila je sinoć dežurna Tužiteljica KTTK-a u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije UP MUP TK-a. 01.10.2023 godine obavljena je obdukcija tijela preminulog I.K., a nalaz i mišljenje vještaka će biti dostavljen Tužilaštvu. Osumnjičeni će u toku dana biti predat u nadležnost Tužilaštva, te će biti donesena Naredba o provođenju istrage, a isti će biti ispitan na okolnosti sinoćnjeg događaja. Više informacija KTTK-a će biti u mogućnosti saopćiti nakon što se obave potrebne istražne radnje i vještačenja.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.