10.11.2023. 14:16
0
Uhapšena braća Hofman u poznatom tržnom centru u Beogradu: Izvedeni sa lisicama na rukama iz kafića
Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) Srbije privode četvoricu muškaraca. Policajci muškarce sa lisicama na rukama izvode iz kafića u poznatom tržnom centru "Galerija" u Beogradu, a prema nezvaničnim saznanjima, riiječ je o braći Hofman Vidović, Miljanu i Ljubanu.

Hapšenje su izveli SBPOK i UKP po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsjetimo, braća Hofman su se proteklih dana našli u fokusu javnosti nakon što su objavljeni snimci kako maltretiraju ljude. Zbog njih je vanredno zasjedala Skupština Modriče po kojoj su braća “harala” prije nekoliko dana i izazvala strah kod građana. Zatražili su da se skrati radno vrijeme ugostiteljskih objekata ili čak zatvore.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.