12.11.2023. 20:35
2
Jasmin Mulahusić okrenuo leđa Bakiru Izetbegoviću: Ismijao ga objavom na svom profilu. Tvrdi i da su SDA-ovci bili na koncertu Yasmin Levy
Jasmin Mulahusić iz Luksemburga, kojeg su mediji prozvali "internet jurišnikom" zbog svoje podrške i načina podrške stranci koju simpatiše, iznenadio je posljednjim objavama na svom Facebooku profilu.

Mulahusić je prije nekoliko dana oštro kritikovao uspostavu vlasti u HNK, tačnije “izdaju” SDA prema NES-u, napisavši:

"SDA sa ovakvim potezima je sve bliža palestinskom PLO-u. Kakav autogol. Spaljujemo iluzije o patriotakoj SDA. Ostaju samo budžetski lešinari. Umjesto da se razvija patriotski blok, vrh SDA trči za NJIVOM i dodvorava se SDP-u i HDZ-u", napisao je, između ostalog.

Zanimljivo je da je ova objava našila na odobravanje Mulahusićevih mnogobrojnih pratilaca i botova koji su godinama također bili slijepo odani Izetbegoviću i SDA, a sada u svojim komentarima otvoreno kritikuju političke poteze vrha te stranke.

Nakon toga, Mulahusić je čak objavio i isječak iz intervjua koji je Bakir Izetbegović nedavno dao jednoj televiziji, te je otvoreno ismijavao njegovu naivnost kada je riječ o stavovima zapada i međunarodne zajednice prema Bosni i Hercegovini.

Tvrdi i da su na koncertu Yasmin Levy bili i pojedini članovi Stranke demokratske akcije, prenosi SB.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.