27.11.2023. 21:19
0
Zvizdić: Malo je osoba, poput Dodika, koji u stvari hvale onoga koga kritikuju
Malo je osoba, poput Milorada Dodika, koji u stvari hvale onoga koga kritikuju, ocijenio je danas zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić.

- Tako su danas naši poštovani i cijenjeni sugrađani Bogić Bogičević i akademik Mirko Pejanović dobili niz komplimenata, jer kada Dodik nekoga najprizemnije vrijeđa (a vrijeđanje nije defekt intelekta, nego ljudskosti) to automatski znači da je riječ o osobi ili osobama koje imaju državotvornu svijest, lični integritet, dostojanstvo i autoritet, koje znaju razliku između dobra i zla, koje ne prihvataju historijski revizionizam, koji, kao i svi civilizirani ljudi, preziru rigidne nacionaliste i ratne zločince i koji državu BiH vide kao cjelovitu, demokratsku, interetničku, antifašističku i evropsku zemlju - napisao je Zvizdić na Facebooku.

Po njegovim riječima, svakom normalnom Bosancu i Hercegovcu je čast biti savremenikom, poznavati i sarađivati sa gospodinom Bogićevićem i akademikom Pejanovićem.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.