14.1.2024. 21:48
0
Lopovi iz BiH opljačkali butik u Italiji pa napravili početničku grešku
FOTO: ilustracija
Državljani Bosne Hercegovine (22, 24) uhapšeni su sinoć u Vićenci nakon što su pod prijetnjom opljačkali butik u jednom tržnom centru, a do hapšenja je došlo ekspresno, jer su napravili nevjerovatnu grešku, prenose italijanski mediji.

Iako djeluje poput scene iz filma, i to onog lošeg, ova dvojica mladića, koji imaju boravište u regionu Veneto, upali su sa fantomkama u butik, opustošili ga te uz prijetnje uzeli sav novac iz kase.

Čim je policija došla na lice mjesta, pregledala je sve nadzorne kamere i u roku od 40 minuta ih uhapsila.

Naime, ova dvojica mladića su bila toliko uvjerena da ih niko ne može prepoznati jer su nosili fantomke da su usudili da sjednu u bar, svega par desetina metara od butik i naruče sendvič. Na sebi su još uvijek imali odjeću u kojoj su opljačkali butik.

Da li su bili toliko samouvjereni ili je riječ o početničkoj greški, uglavnom, policija je ekspresno odradila posao i oni se nalaze u pritvoru. Protiv njih biće podnesena prijava za tešku krađu, prenose Nezavisne.

Italija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.