15.1.2024. 22:17
2
Javio se ministar Mijatović iz Mannheima: "Vezan sam jako za rukometnu reprezentaciju BiH"
Ministar Federalnog ministarstva razvoja, poduzetnistva i obrta Vojin Mijatović otputovao je prije nekoliko dana u Njemačku gdje je bio u ulozi navijača rukometne selekcije BiH na EURU 2024.

Nakon i trećeg poraza u nizu našeg tima večeras od Gruzije, koji je tako bez boda okončao nastup na EP-u, Mijatović se oglasio na svom FB profilu.

“Reprezentacija se bodri i kad pobjeđuje i kad gubi! Vezan sam jako za rukometnu reprezentaciju BiH, jer sam i sam nekad igrao ovaj meni najljepši sport, jer je ovo tim moje zemlje, jer ove momke znam dugo, neke od njih još kad su djeca bili.

Ovo je reprezentacija koju čine momci iz cijele zemlje, ovo je prava BiH priča. Nažalost mi smo zemlja s najviše “selektora” na svijetu, svi znaju šta ne valja i kako treba. Sport je ogledalo stanja u društvu, možemo i moramo bolje i znam da hoċemo!

Do tada uz našu reprezentaciju, uz ove momke uvijek!!! Moj naklon i respekt imate uvijek i u pobjedama i u porazima, živjela Bosna i Hercegovina!!!”, poručio je Mijatović.



(Ajdin B.)

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.