16.2.2024. 18:41
0
Vlasnik pekare "Manja" o svojim skandaloznim stavovima: Imam potrebu da kažem šta mislim
Vlasnik lanca pekara Manja Saša Trivić podnio je ostavku na mjesto Udruženja poslodavaca RS.

On je ostavku podnio još prije dva mjeseca i u toku su dogovori ko će biti novi predsjednik.

- Bio sam protiv priče o minimalcu. Prošle godine sam predlagao da on iznosi 2.000 KM. Međutim, stav organa Unije Udruženja poslodavaca RS je da taj iznos ne smije preći 800 KM. Politici se nisu svidjeli naši stavovi. 

Kako vrijeme prolazi, pokazuje se da smo bili u pravu. Da, jedan od osnovnih razloga za moje lične probleme su stavovi Unije po pitanju minimalca - rekao je Trivić za "Moja Hercegovina".

Govorio je i o svojim statovima na društvenim mrežama gdje je često veličao ratne zločince.

- Mnogi su mi rekli da moram da se maknem odatle. Svjestan sam toga. Genetika je takva. Imam potrebu da kažem šta mislim. U suprotnom se osjećam zarobljeno. Bar pola mojih životnih problema dolazi zbog Twittera. Znam da pretjerujem. Kad nema dijaloga, onda postoji Twitter. To je moj vapaj za razgovorom - kazao je on.

Podsjetimo, Trivić je sredinom decembra 2023. dospio u fokus javnosti. Raspravljao se s korisnicima društvene mreže X oko izbora u Srbiji. 

Njegov komentar je povukao za sobom niz rasprava, a jedan od korisnika je odgovorio Trivića.

- Da li hoćete i u Srbiji da napravite novu Srebrenicu, e pa neće moći - glasio je komentar.

Njemu je potom replicirao Trivić.

- U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se - napisao je Trivić.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.