16.2.2024. 20:54
0
Naša stranka: Čović nas ubjeđuje da je promicatelj evropskih vrijednosti, a na promociji je knjige ratnog zločinca
Večeras je u Mostaru, na promociji knjige presuđenog ratnog zločinca Valentina Ćorića, prisustvovao predsjednik HDZ-a Dragan Čović. Tim povodom reagovala je Naša stranka.

„Dok nas Dragan Čović ubjeđuje da je promicatelj europskih vrijednosti, istovremeno prisustvuje na promociji knjige ratnog zločinca Valentina Ćorića. Poručujemo Čoviću da Evropa i podrška ratnim zločincima ne idu zajedno.

Sramotnom smatramo i činjenicu da je promocija održana u instituciji koju je osnovao Grad, a izgradili je svi građani Mostara. Ona ne smije služiti za promoviranje ratnih zločinaca.

S podrškom zločincima se udaljavamo od EU, ali i od nas samih. To nije ono što treba građanima BiH. Njima treba pomirenje, a pomirenja nema dok se ne odreknemo svih ratnih zločinaca.“

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.