23.2.2024. 16:37
0
Stanivuković predao inicijativu za nagrade povodom Dana Banje Luke: Na listi Lana Pudar i srbijanski ministar Miloš Vučević
FOTO: n1
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković predao je inicijative za dodjelu nagrada i priznanja povodom 22. aprila, Dana Grada, kao poseban vid priznanja za, kako je istaknuto, izuzetan rad i postignute vrhunske rezultate i uspjehe.

Kako je istakao Stanivuković, za nagrade predlaže sljedeće kandidate:

- Za ključ grada Banja Luka, sa Poveljom “Počasni građanin grada ministru odbrane i potpredsjedniku Vlade Srbije Milošu Vučeviću, zlatni grb Grada Banja Luka mladoj i perspektivnoj plivačici Lani Pudar, plakete grada Banja Luka jeromonahu Metodiju igumanu manastira Gomionica, organizaciji "Baštionik", organizaciji "Srbi za Srbe", književniku Stevi Grabovcu, humanitarcu Ognjenu Goliću koji je više desetina puta darivao kapi koje život znače, koordinatorki banjalučke Sigurne kuće Ameli Bašić Tomić, Plaketu "Sestre Gajić" Udruženju građana oboljelih od dijabetesa u RS "Diabet No1".

Stanivuković se još jednom zahvalio svim ovim velikim ljudima, pojedincima i udruženjima, na velikom doprinosu u razvoju i afirmaciji Banje Luke kao i iskazanoj humanosti.

- Na svoju Banju Luku uvijek mogu računati - poručio je.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.