29.2.2024. 21:04
0
Mijatović: "Ja kao Dodikov čovjek i ubačeni element SANU i BIA-e koji će dovesti srpske specijalce na Vraca, ja kao izdajnik srpskog naroda svim 'patriotama' u RS i FBiH želim..."
Ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH Vojin Mijatović na svojoj Facebook stranici se oglasio povodom nadolazećeg Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

- Da nam živi vjekovima jedina domovina Bosna i Hercegovina

Ja kao Dodikov čovjek, ja kao ubačeni element SANU-a i BIA-e, ja kao kukavičje jaje, ja kao konvertit, ja koji ću dovesti srpske specijalce na Vraca, ja kao izdajnik srpskog naroda, svim "patriotama" u RS i FBiH želim što prije da nestanete sa političke scene i nađete odgovarajuću terapiju, jer ste vi živi dokaz da nije bolest sve što boli.

Ja kao Vojin Mijatović, sin Branislave i Dobrivoja, ja kao 100% Srbin, 101% Bosanac, ja kao zamjenik premijera i ministar u Vladi Federacija BiH, ja kao potpredsjednik SDP BiH, svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine čestitam Dan nezavisnosti BiH.

Vrijeme naše zajedničke države tek dolazi, ona će biti naša zajednička, zemlja ljubavi i uvažavanja, na žalost mnogih "velikih patriota" svih konfesija i etnonacionalnosti.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.