2.3.2024. 21:16
0
Stanivukovića pitali da li se pomirio sa Crnatkom: “On je moj rođak kojeg volim i poštujem”
Predsjednik Gradskog odbora PDP-a i aktuelni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da ne želi komentarisati da li se pomirio sa potpredsjednikom PDP-a Igorom Crnatkom.

“Uvijek ću prema Igoru Crnatku imati poštovanje, prije svega zbog njegovih godina, onda i zbog njegovog političkog iskustva i zato što je on moj rođak kojeg volim i poštujem. Tako da, s moje strane uvijek ljubav i poštovanje, pogotovo na ovako važne datume”, rekao je Stanivuković danas u Banjaluci.

Na pitanje novinara šta misli ko ima više šanse u trci za gradonačelnika Banjaluke – lider Narodnog fronta Jelena Trivić ili on, Stanivuković je rekao:

“Narod će to reći, moje je da radim”, rekao je on, a prenosi ATV.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.