2.3.2024. 22:34
0
Tragedija u Njemačkoj: Starac porijeklom iz BiH stradao u udesu
Na dijelu puta A8 kod njemačkog Irschenberga sinoć je došlo do teškog udesa u kojem je fatalne povrede zadobio 77-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je tokom noći preminuo u bolnici.

Kako prenose njemački mediji, on je sinoć oko 21:30 izgubio kontrolu nad vozilom: prvo je udario u lijevu bankinu, a silina udarca ga je odbila zatim u desnu, gdje se automobil zaustavio.

Vozač koji je išao iza njega svjedočio je svemu i odmah nazvao hitnu službu.

Vatrogasci su uspjeli da ga izvuku iz vozila i on nije davao znakove života. Kako prenose mediji, on je navodno reanimiran, ali usljed teških povreda, preminuo je sinoć u bolnici u Rosenheimu.

Policija moli sve očevice da se jave kako bi se razjasnile okolnosti nesreće.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.