7.3.2024. 17:33
0
Poznati ginekolog dolazi na čelo "Vodovoda"
FOTO: birn
Poznati banjalučki ginekolog Aleksandar Zolak zamijenit će Predraga Dudukovića na čelu banjalučkog "Vodovoda", saznaje portal CAPITAL.

Zolaka bi na mjesto v. d. direktora "Vodovoda" trebao imenovati Nadzorni odbor (NO) preduzeća "Vodovod" na sjednici koja je zakazana za ponedjeljak 11. mart.

Iako se čeka sjednica NO dobro obaviješteni izvori portala CAPITAL su rekli da će Zolak biti imenovan na ovu funkciju.

Redakcija CAPITAL-a je kontaktirala Zolaka koji nije ni potvrdio ni negirao ovu informaciju.

- Nemam komentar - rekao je on.

Na istom zasjedanju Nadzorni odbor bi trebao formalno razriješiti Dudukovića sa funkcije v. d. direktora ovog komunalnog preduzeća i imenovati ga za izvršnog direktora za ekonomske poslove.

Zolak je poznati banjalučki ginekolog, kadar PDP -a i ranije je bio direktor Agencije za lijekove BiH.

(Aldin B.)

Banja Luka
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.