8.3.2024. 10:26
0
Uhapšen jedan od napadača koji su tukli mladića ispred škole u Mostaru
Policija je u četvrtak privela jednu osobu koja je dan ranije učestvovala u narušavanju javnog reda i mira ispred Mašinsko-saobraćajne škole u Mostaru.

Osoba inicijala I. S. (2005.) iz Mostara predana je Odjelu krim-policije na daljnje postupanje, saopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Podsjećamo, incident ispred Mašinsko-saobraćajne škole u ulici Alekse Šantića dogodio se u srijedu u 9.20 sati kada je, prema navodima policije, nekoliko mladića, koji su na sebi imali tamnu garderobu s kapuljačama preko glave, napalo učenike i profesore te škole.

Povrijeđen je H. B. (2002), koji je izjavio da je s kolegom A. K. prošao navedenom ulicom i vidio dvojicu nepoznatih muškaraca u duksericama i s kapuljačama, te s bakljom u ruci koju su namjeravali baciti prema profesorima i ulaznim vratima škole.

H. B. i A. K. pokušali su zaustaviti napadače pri čemu je H. B. zadobio povredu glave.

Na uznemirujućem snimku koji je objavljen se može vidjeti kako nekoliko mladića udara jednog. Nakon što su ga udarili nogom u glavu, oborili na tlo, ni tu nisu stali već su ga gađali kamenom, a potom su pobjegli.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.