11.3.2024. 21:59
1
Kamere snimile tešku nesreću: Polom udario djevojčicu koja je završila na KCUS-u
FOTO: Ilustracija
Tokom petka 8.3.2024. godine dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je teško povrijeđena 11-godišnja djevojka koju je udario vozač VW Pola na pješačkom prelazu, piše Crna-Hronika.

Kako nezvanično pišu, djevojčica je završila sa teškim tjelesnim povredama na KCUS-u u Sarajevu.

O navedenom dogašaju oglasio se i MUP SBK.

Dana 08.03.2024.godine oko 16,15 sati na magistralnom putu u mjestu Kaćuni, općina Busovača dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je vozač H.J. rođen 1958.godine iz Kiseljaka, upravljajući putničkim motornim vozilom marke VW Polo ostvario kontakt sa pješakom – djetetom (2013), koje je tom prilikom zadobilo teže tjelesne povrede.

Uviđajne radnje na licu mjesta nezgode izvršili su policijski službenici PS Busovača.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.