17.3.2024. 20:22
2
Milanović: BiH neće moći naprijed u EU ako ne vrati pravo Hrvata, tek ćete vidjeti moju borbu
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je danas posjetio Lipovljanje gdje je dao izjavu u kojoj se dotakao i Bosne i Hercegovine.

Milanović je rekao da će se "njegovo zalaganje za Hrvate u BiH tek vidjeti".

- Za par mjeseci BiH neće moći ići naprijed u Evropskoj uniji ako se pravo Hrvata ne vrati - istakao je on.

Podsjetimo, Milanović je šokirao Hrvatsku i region objavom o namjeri da se utrkuje za mjesto premijera Hrvatske. On očigledno želi postati premijer i onda ostvariti saradnju s EU i postaviti uslov BiH za ulazak u Evropsku uniju.

Inače, najavio je i da će grubo voditi svoju kampanju za premijersku funkciju.

- Guram se u prostor grubosti, s nasilnicima i pijanim uriniranim tipovima poput Šeksa, ne mogu drugačije. Neće biti prostakluka, ne govorim drugima da su smeće. Plenković i Turudić lete. 

Nema ih. Odlaze s vlasti. Proganjat ću ih kao đavo grešnu dušu, ne vrag. Vrag je slavenska riječ, a đavo je latinizam, znači isto - rekao je on.

(Ajdin B.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.