27.3.2024. 14:42
0
CIK BiH bez komentara o Schmidtovoj odluci
FOTO: screenshot
Nakon što je visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit (Christian Schmidt) donio odluku o izmjenama i dopunama Izbornog zakona BiH, oglasili su se i iz Centralne izborne komisije BiH.

Istaknuto je da, cijeneći opsežnost odredbi izmjena i dopuna, njihov značaj i operativnu primjenu, kao i vrijeme stupanja na snagu, te u jednom dijelu i moguće izmjene od Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine do roka određenog u prelaznim i završnim odredbama, neće iznositi komentare kao ni analize u vezi s navedenim.

- Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine ostaje posvećena vršenju svojih nadležnosti, što, između ostalog, uključuje brojne aktivnosti u vezi s pripremama za predstojeće lokalne izbore 2024. godine, o čemu će javnost blagovremeno i redovno izvještavati - poručeno je.

(Erna H.) 
CIK BIH
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.