23.4.2024. 13:39
1
Idolopoklonstvo se širi: U vjernike "Dodikove crkve" upisao se i Saša Košarac
FOTO: n1
Šefica Kluba poslanika SNSD u Predstavničkom domu BiH, Sanja Vulić, očigledno nije jedina u toj partiji za koju je predsjednik Milorad Dodik "bog".

U "vjernike Dodikove crkve" upisao se i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac.

U njegovom kabinetu mogu se vidjeti zastave i zastavice za svaku priliku – Republike Srpske, BiH, SNSD. Ali i uramljena slika Milorada Dodika koja, poput ikone, stoji na zidu, piše banjalučki portal Srpskainfo.

Dodikova slika se vidi i na fotografijama koje je Košarac objavio tokom sastanka sa premijerom RS Radovanom Viškovićem.



"U Kabinetu konsultacije sa premijerom RS Radovanom Viškovićem pred današnji sastanak sa generalnim direktorom Generalnog direktorata Evropske komisije za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom", napisao je Košarac.

Podsjećamo, o svojevrsnom idolopoklonstvo u SNSD prva je javno progovorila Vulićeva.

"Milorad Dodik za mene nije Tito, on je za mene Bog", izjavila je Vulićeva na sjednici Predstavničkog doma BiH prije dvije godine.

Šou na istu temu Vulićeva je, na istom mjestu, imala u decembru prošle godine.

"Hvala kolegi kako je primjetio da mi uvažavamo svog predsjednika. Sad ću naručiti još veće fotografije predsjednika s onim lijepim, sanjivim očima. Kad ga vidimo kada uđemo, dan krene kako treba", rekla je Vulićeva tokom poslaničke diskusije.
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.