24.4.2024. 17:26
3
Ramo Isak pozvao patriote - Objavio promo snimak: "Otcjepljenje jednako rat"
Ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH Ramo Isak objavio je neobičan poziv na svom zvaničnom Facebook profilu u kojem poziva građane i 'istinske patriote BiH' na događaj "Domovina te zove" koji će se održati u subotu na Smetovima kod Zenice.

"Uvaženi građani BiH, istinske patriote, svi oni koji vole svoju domovinu gdje god bili, pridružite nam se u subotu na Smetovima kod Zenice, pokažimo na ovaj način da druge domovine nemamo, a da našu jedinu BiH ne damo", navodi Isak u pozivu.

Naime, okupljanje građana najavljeno je u 12 sati ispred Petrol pumpe u Crkvicama odakle će se defileom vozilima uputiti prema Smetovima (planina kod Zenice).

Prema najavi koju je objavio na Facebooku, na skupu koji je najavljen za 13 sati na Smetovima, građanima će se obratiti ministar Isak i general Armije Republike BiH Sefer Halilović.

"Pokažimo svijetu jedinstvo i pravu sliku šta je snaga naroda vođena iskrenim patriotama! Vidimo se u subotu na Smetovima u 13 sati. Domovina te zove", poručio je ministar unutrašnjih poslova FBiH.

Sudeći prema objavljenom promo videu, do ovoga dolazi nakon posljednjih, u zadnje vrijeme sve češćih, najava otcjepljenjem iz bh. entiteta RS, odnosno njenog predsjednika Milorada Dodika.

U videu se prikazuje i snimak intervjua potpredsjednika RS Ćamila Durkaovića u kojem jasno poručuje da "je otcjepljenje jednako rat!".



3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.