29.9.2024. 12:37
0
Poznat identitet teško povrijeđenog 22-godišnjaka u saobraćajnoj nesreći: Volio je svog Golfa i brzu vožnju
Prije dvije noći, oko 12h, dogodila se teška saobraćajna nesreća kod benzinske pumpe Bašić benz u Velikoj Kladuši. U nesreći su učestvovala dva putnička motorna vozila marke Mercedes i Volkswagen, piše Crna-Hronika.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, vozač Mercedesa je oduzeo prvenstvo prolaza vozaču Golfa i dolazio je iz suprotnog pravca velikom brzinom.

Za volanom Golfa bio je 22-godišnjak Eldin Abdić, koji se zabio u benzinsku pumpu. On je teško povrijeđen i hitno je prebačen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću.

- Koliko god se kvario, uvijek ću te popravit,i jer ti si mene popravio kad sam prvi put sjeo u tebe, crveni – tepao je svom automobilu 22-godišnji Eldin, koji je volio brzu vožnju i automobile.



Na svojim društvenim mrežama objavljivao je slike i video snimke brze i nesavjesne vožnje, ali i postupaka sređivanja automobila.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.