6.11.2015. 11:05
0
Serena Williams uhvatila čovjeka koji joj je ukrao mobitel
Internetom je počela kružiti snimka koja je snimila slavnu teniserku Serenu Williams u akciji.

Naime, osvajačica 21 Grand Slam turnira bila je na večeri u jednom restoranu kada je nepoznati čovjek neprimjetno sa stola uzeo njen mobitel. Međutim, krajičkom oka Serena je vidjela šta se dogodilo i potrčala je za čovjekom, a cijelu je situaciju snimila i nadzorna kamera.

„Čovjek je zgrabio moj mobitel i počeo bježati. Bez razmišljanja sam ustala sa stolice u restoranu i počela trčati za njim. Nije mi mogao pobjeći - bila sam prebrza za njega“, napisala je 34-godišnja teniserka.

Kad je došla do kradljivca, smireno i ljubazno ga je zamolila da joj vrati telefon, ako je „slučajno“ uzeo pogrešan telefon.

„Ostao je bez teksta. Sigurno to nije očekivao. Nakon nekog vremena je rekao je da je stvarno uzeo pogrešan telefon“, napisala je Serena te dodala da su joj svi aplaudirali nakon što se vratila u restoran.

(Nedim Pobrić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.