16.12.2015. 20:00
0
Nataša Bekvalac: Kada bi moj muž napravio selfie, razvela bih se!
Nataša Bekvalac već skoro godinu dana uživa u braku sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem. Pjevačica ljubomorno čuva svog dragog da joj ga neko, kako kaže, ne bi oteo.
Bekvalčeva se rijetko pojavljuje sa Ljubom na javnim događajima. Na supruga nema zamjerki, ali jednu stvar ne bi mogla da mu oprosti.

- Oduvijek sam željela dečka ili muža koji ne koristi društvene mreže. Ako to mora da radi, onda neka bude svedeno - kao što to radi moj muž. Šeruje samo ono što ima veze sa njegovim poslom i to je to. Kada bi napravio selfie, razvela bih se! - našalila se pjevačica.

(Alo/Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.