31.12.2015. 12:49
0
Joksimovići u programu: Ženo moja, ljepša si mi uživo
Pjevač Željko Joksimović došao je u goste svojoj supruzi Jovani u emisiju i popričali su malo o Željkovim koncertima i novogodišnjim planovima.
Željko je i prošle godine sa sinom Kostom bio gost u novogodišnjem jutarnjem programu kod Jovane, pa su nastavili tu tradiciju. 

"Ovo je jedino mjesto gdje Željko dolazi kod mene u goste", rekla je Jovana i poželjela mu dobrodošlicu na njeno radno mjesto.

"Šta ti se to lijepo desilo privatno? Šalim se, ne interesuje me. Nemoj da pričaš, sve znam", rekla je Jovana mužu, pošto se pjevač pohvalio da je u godini koja ostaje za nama ostvario skoro sve poslovne planove.

"Je li teško kada ustajete tako rano?", našao se Željko u ulozi voditelj.

"Stalno želim da vam kažem da ste ljepši uživo nego na televiziji", dao je Željko kompliment supruzi, nagovještavajući da će možda Kosta uskoro dobiti brata ili sestru.

Prethodno joj je jedan od gostiju rekao da joj želi djevojčicu u novoj godini, a Jovana nije dozvolila da Željko otkrije šta ih to čeka u budućnosti.

Željko se požalio i da ima neke stomačne probleme, ali da je supruga prekinula i rekla da to publika ne želi da zna.
(CDM/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.