18.1.2016. 17:22
0
Milica Dabović: Volim da se slikam, ali nisam starleta
Milica je kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije i nosilac evropskog zlata, a riješila je da se oproba i u drugim vodama pa je prihvatila da glumi u jednom spotu.
"Za mene je to bio izazov, a i momci su me oduševili i odmah sam pristala. Mislim da sam ja jedina sportistkinja koja je pristala na ovo i bilo mi je zadovoljstvo", kaže Milica za Blic.

Na pitanje kako će njen momak Simon - Šime Šiklić reagovati kada je bude vidio u zagrljaju izvajanih i obnaženih manekena, Milica se samo glasno nasmijala.

"Ma, joj. Ćuti. Doći će kasnije, kad promijenimo lokaciju. Simon je ljubomoran, ali nije ljubomorniji od mene i često se zakačimo oko toga. Mora on to sve da drži pod kontrolom", iskreno kaže košarkašica.

Na pitanja kako se osjeća što je s vremena na vrijeme neko na Instagramu nazove starletom, Milica kaže da je to ne zanima.

"Ne dotiču me te stvari, jer se zna ko su starlete. Volim da se slikam, evo sad sam otkrila da volim i da se snimam. Ostvarena sam i uspješna, ja sam kapiten ženske reprezentacije Srbije - Milica Dabović, a ne starleta".

(CDM/Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.