26.3.2016. 19:08
0
15 najljepših žena svijeta
Kada govorimo o najljepšim ženama svijeta, zasigurno će se i kod svih žena koje ovo čitaju probuditi radoznalost, da lično provjere njihove crte lice. Stoga, ovog tmurnog dana, počastite sebe ljepotom koja oduzima dah i ne dozvoljava vam da prebacite dalje.

Ljepota je subjektivna; za neke, ljepota leži u licu, osmijehu, građi pojedinca, dok, za druge, ljepota leži u jednostavnosti i veličini nečijeg srca. U svakom slučaju, svi volimo da se divimo najljepšim Božijim kreacijama. Iako ljepota nije jednostavno definisano kako bi neka osoba trebala da izgleda, da li ima neko da ne voli da im pogled ne zastane na lijepoj djevojci u prolazu?

Krenućemo od ljepotice koja zauzima 15. mjesto, te odbrojavati unazad, do najljepše žene svijeta. Naravno, o ukusima se ne raspravlja, te se neće svi složiti da je ova lista mjerodavna, ali svakako ćete uživati u sljedećim fotkama.

15. Nina Dobrev je kanadska glumica i model, poznata po svom besprijekornom izgledu i ljepoti, koja može doslovno držati ljude zalijepljene za njihove televizijske ekrane. Ovo je prilično i zapanjujući, s obzirom da je glumica rođena u Bugarskoj, ali odrasla u Kanadi.

14. Emmanuelle Chriqui je još jedna popularna glumica koja nam dolazi iz Kanade, a najpoznatija je po svojim upečatljivim karakteristikama i prekrasnim licem. Ova glamurozna glumica je nevjerovatno lijepa prilično; s obzirom da ima lice na koje bi bilo koja druga žena u svijetu bila ljubomoran! Chriqui je započela svoju karijeru kao glumica kada je imala samo 10 godina.

13. Jessica Alba je još jedna ljepotica sa izrazitim karakteristikama koje mogu staviti bilo koju ženu u zavidan položaj. Jessica Alba je popularan model, glumica i poslovna žena iz SAD-a. Alba ima savršeno lice koje je ukrašeno očima koje hipnotiziraju, a opet je čine da izgleda privlačno. Karijeru je započela u dobi od 13 godina i smatra se seks simbolom.

12. Dianna Agron je lijepa plavuša koja nam dolazi iz SAD-a. Ona je savršena kombinacija ljepote sa talentom; glumica, pjevačica, plesačica, fotograf i dizajner.

11. Monica Belluccipredstavlja lice koje je nekada bilo priznato kao lice najljepše žene svijeta, od strane ljudi u Francuskoj, koji su je vidjeli. Ona je talijanska glumica i manekenka, koja je karijeru započela sa 13 godina.

10. Olivia Wilde
Da li vas je njena ljepota očarala? Da, ona je sigurno jedna od najljepših žena na svijetu sa svojim dubokim očima i savršenim crtama lica! Olivia Wilde je glumica, producentica i scenarista, koja dolazi iz SAD-a. Prekrasne glumica rođena je u New Yorku i odrasla u Washingtonu.

9. Scarlett Johansson mora biti navedena na listu najljepših žena svijeta, jer je opisana kao nevjerovatan model, glumica i pjevačica, a koja nam dolazi iz SAD-a. Rođena u New Yorku, ona je žena koja može da izludi muškarce sa njenom besprijekornom ljepotom, ali istovremeno da učini žene ljubomornim širom svijeta.

8. Penelope Cruze kao glumica koja ima i oskara, može zadržati vašu pažnju duže, zar ne? Već je odavno obilježena kao jedna od najljepših žena svijeta.

 7. Hayden Panettiere je još jedno lijepo lice koje može olako napraviti da se zaljubite u nju na prvi pogled. Američka glumica, pjevačica i aktivistkinja, koja je imala prvo pojavljivanje na TV-u sa samo 11 mjeseci.

6. Angelina Jolie sa jednostavnim spominjanjem budi pažnju svakog čitaoca. Amerikanka koja je jedna od najpopularnijih glumica, ali i neizostavno dio svake liste najljepših žena svijeta.

5. Charlize Theron, popularna glumica, i balerina, svrstana među najljepšim ženama svijeta ikad. Ovo glumica je u mogućnosti da vas zavede na prvi pogled, zahvaljujući njenom misterioznom pogledu, u kombinaciji sa savršenim crtama lica.

4. Meryem Uzerli je prekrasna, plavooka ljepotica, najpoznatija zbog dubokih, izražajnih i očaravajućih očiju. Ona je još jedna glumica koja je smatrana među najljepšim ženama na svijetu, zbog njenog prirodnog šarma i nevinog lica. 

3. Keira Knightley je još jedno lijepo lice na našoj listi. Ona je glumica i pjevačica poznata po svojoj zadivljujućoj ljepoti, ali njenom glumačkom umijeću, pečat je svakako je dala uloga u filmu "Pirati s Kariba".

2. Olga Kurylenko je lice koje vas može zapanjiti i prosto da zanijemite od njene besprijekorne ljepote. Francuskinja, glumica i model, počevši svoju karijeru sa 12 godina, su elementi koji odišu uspjehom, profinjenošću i stilom.

1. Anne Hathaway - Lista ljepotica ne bi bila ista, kada ne bi spomenuli glumicu Anne Hathaway. Dovoljno je pogledati njenu sliku, te da svaki muškarac poželi da se nađe u njenom društvu, kraj šarmantne ljepotice. 

Anesa Agović

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.