11.4.2016. 20:48
0
John Terry će platiti troškove sahrane mladog navijača Chelseaja
Iako se mnogo afera vezalo za njegovu karijeru, a koje baš i nemaju veze sa fudbalom, John Terry je pokazao da je veliki čovjek.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, on će platiti sve troškove sahrane osmogodišnjem navijaču Chelseaja, Tommiju Milleru, koji je nedavno preminuo.

Miller je preminuo 31. marta poslije neuspješnog pokušaja transplantacije koštane srži. Mediji na Ostrvu navode da je kapiten Chelseaja pristao da plati 1.600 funti koliko iznose troškovi sahrane.

"Pošto sam imao to zadovoljstvo da upoznam Tommija na jednoj utakmici Chelseaja, rastužila me je vijest da je preminuo. Siguran sam da će se njegova porodica i prijatelji oprostiti od njega kako je zaslužio", rekao je Terry. 

"Emocije su me savladale jer je Tommi bio veliki navijač Johna Terryja posebno, on je bio jedan od njegovih omiljenih igrača", izjavila je Tommijeva majka Ruth.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.