15.4.2016. 15:18
2
Nakon incidenta na Vlašiću oglasila se i Dalal: Samo mi znamo kroz šta smo prošli
Nakon incidenta na Vlašiću, tj. tuče u kojoj su učestvovali naši predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu, na svom Facebook profilu oglasila se i Dalal Midhat Talakić.

Njenu poruku objavljujemo u cjelosti:

„Hvala svim dobronamjernim ljudima na podršci, i na mnogobrojnim pozivima i upitima na koje ne mogu stići odgovoriti. Hvala i medijima koji se interesuju za moje, naše zdravlje.

Neću vam pričati o težini projekta Eurosong kada imate ogroman budžet i tim ljudi, podršku države i njenih stanovnika. Samo zamislite koliko je težak kada nemate sve navedeno.

Svi mi smo dali sebe za Ljubav koju mnogi nikad neće osjetiti, i samo mi znamo kroz šta smo prošli da bi 10. maja Evropi predstavili tu Ljubav u ime svih Bosanaca i Hercegovaca.

Neću komentarisati zlonamjerne komentare, medijske natpise i pokušaj potpunog srozavanja našeg kredibiliteta u evropskim krugovima. Mnogi su poželjeli da projekt propadne i da mi ne nastupimo.

Na njihovu žalost, Ljubav je i dalje tu.

Molim vas da poštujete moj mir, mnogi od vas znaju šta sam sve izgubila u protekle dvije godine, budite uz nas ako to želite i možete.

Ako ne želite, ne budite zli, jer zlo se vraća kao bumerang. Svi koji poznaju čovjeka koji je napisao ovu pjesmu, koji je sebe dao za ovaj projekt, znaju da on nije ništa od onoga što mu se želi pripisati. A onaj ko nema grijeha, neka prvi baci kamen...“

(Merima Druškić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.