24.4.2016. 13:06
2
Kako je malena Una pomogla mami Amri Silajdžić da se vrati u formu
Naša najpoznatija manekenka Amra Silajdžić odlučila se vratiti u formu nakon što je nedavno rodila kćerku Unu.

Možda će upravo ona poslužiti kao motivacija mladim majkama koje žele skinuti kilograme nakon poroda, ali izbjegavaju vježbanje pravdajući se da nemaju vremena zbog bebe. 

Upravo je malena Una pomogla mami prilikom rekreacije. 

"Vrijeme je za povratak u formu. Razlozi zbog kojih nisam ranije počela s treninzima su neprospavane noći i strah da bi to na negativan način moglo uticati na dojenje. Biti vani s bebom i biti aktivan, čini dobro vama, a i vašem mališanu. Zato, izvolite - uživajte u predivnim proljetnim danima. Sretna mama - sretna beba!", kaže poručila je Amra. 

(Adna Zukanović-Zilić)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.