18.6.2016. 18:04
4
Reper Vuk Mob i njegov prijatelj izrešetani zbog leda
Svađa nakon koje su ispred splava na beogradskom ušću ranjeni Miloš Stevanović (32), tatoo majstor iz Žarkova, reper Vukadin Gojković poznat kao Vuk Mob i slučajna prolaznica Jovana Đorđević (24) izbila je zbog gađanja ledom u tom klubu.
Za dva stola sjedile su dvije grupe mladića koji se međusobono ne poznaju, kada je za jednim od stolova počelo gađanje kockicama leda.

- Gosti koji su bili na splavu, u noći između četvrtka i petka, izjavili su da su u jednom trenutku mladići za jednim stolom počeli međusobno da se gađaju kockicama leda koje su vadili iz svojih pića. Kockice su slučajno pogodile drugu grupu i uslijedilo je psovanje i prepucavanje, a onda i tuča - objašnjava svjedok sa lica mjesta i dodaje da niko nije mogao da precizira koja grupa je počela da se gađa ledom.

Iako je obezbjeđenje splava brzo reagovalo, tatoo majstor Miloš Stevanović, koji se ranije bavio boksom, uspio je da pretuče četvoricu mladića iz suparničke grupe.

- Kada su izbačeni sa splava, dvije grupe su se razdvojile. Pretučeni su otišli, a Miloš i Vukadin su sa društvom ostali da se dogovore gdje će dalje da idu u provod. Dok su oni pričali, jedan od mladića koji je dobio batine otišao je do svog automobila i uzeo pištolj. Čim se vratio zapucao je u Miloša i pogodio ga u noge, stomak i leđa sa 12 metaka. Jedan metak pogodio je Vuka u stopalo, dok je rikošetirano zrno pogodilo u list desne noge Jovanu, koja je tuda prolazila - opisuje izvor.

U policiji kažu da se intenzivno radi na identifikaciji napadača koji je nakon pucnjave iskoristio gužvu da pobjegne u nepoznatom pravcu, a mladića koji je pucao snimile su sigurnosne kamere, ali je snimak lošeg kvaliteta zbog mraka.

(Alo rs./Alen Avdić)
 
4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.