19.6.2016. 14:05
0
Nauka tvrdi: Ona je vlasnica savršenog ženskog tijela!
Ona je visoka 168 cm, a mjere su joj 99-63-91.

Univerzitet u Teksasu je sproveo istraživanje koje je pokazalo da je manekenka i glumica Kelly Brook (36) primjer savršenog ženskog tela.

Naučnici su rekli: "Ova žena je potpuno prirodna i savršena s naučne tačke gledišta".

Rezultat je iznenađujuć, s obzirom da su ljepota i savršenstvo ženskog tijela posljednjih godina uslovljeni oštrim modnim pravilima po kojima žena mora biti mršava. Zbog tog koncepta žene se osjećaju loše, a sve je češća i pojava poremećaja u ishrani zbog potrage za nerealnim i nezdravim idealima ljepote. 

Kelly Brook nije imala plastične operacije i izgleda sjajno. Njeno tijelo djeluje zdravo, ali je manekenka do sada nekoliko puta govorila o tome kako je često bila predmet osude i izrugivanja, jer je po mjerilima modnih skauta bila previše debela.



(Anesa Agović / 24sata.rs)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.