25.6.2016. 15:24
0
Blake Lively: Tajna bikini tijela opasne ljepotice za koju se lijepe pogledi
U svjetskim kinima počeo je igrati pustolovni film The Shallows, u kojem Blake Lively tumači surfericu koju napadne morski pas. Riječ je o akcijskoj avanturi koja je stesala figuru lijepe američke glumice i dovela je u neviđenu fizičku formu.

Blake Lively počela je snimati film 'The Shallows' samo 10 mjeseci nakon poroda svoje kćeri James. Ne samo da je morala stesati figuru, već i postići zavidnu fizičku spremu s obzirom na zahtjevnost filmske priče. 

Svakoga je dana naporno vježbala s osobnim trenerom slavnih Donom Saladinom u trajanju od oko sat vremena. Izvodila je čučnjeve, sklekove i vježbu plank, trčala je te stesala liniju vježbajući na raznih spravama u teretani. 

Uz to je jela zdravo. Blake ne vjeruje u posebne dijete već u umjereno uzimanje svježih i zdravih namirnica kao što su voće, povrće, nemasni proteini, riba, jaja i mliječni proizvodi. Ipak, lijepa glumica tvrdi da ju je najveći posao očekivao kad je stigla na set filma.

'Vježbala sam dok sam snimala ovaj film po 13 sati dnevno. Borba s valovima, plivanje i dugi kadrovi na vodi utjecali su na moju fizičku formu. Do kraja snimanja postala sam snažnija i u boljoj formi nego na početku priče.'

Velika podrška bio joj je i suprug Ryan Reynolds, koji je imao iskustva sa sličnim fizičkim transformacijama za veliko platno. 

'Pripremi se, ovo će biti fizički izazov, ma zapravo atletski događaj, rekao mi je suprug i imao pravo. Danas mi je drago što sam nastupala u tako intenzivnom filmu te utjelovila tako opasan ženski lik,' dodala je Blake. 

Blake Lively trenutno promovira film 'The Shallows' po američkom kontinentu, a unatoč drugoj trudnoći, nosi odjevne kombinacije koje ističu njene ženstvene adute. Ne odriče se minica niti visokih potpetica, te tako s ponosom pokazuje svoje novo tijelo.

(Anesa Agović / zadovoljna.hr)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.