7.7.2016. 19:52
0
Živjeli su u predbračnoj čistoći: Popularna pjevačica se udala sa uspješnog sportaša
Par se vjenčao nekoliko dana ranije u Washingtonu, no ceremoniju su održali u dvorcu u Velikoj Britaniji pred stotinjak gostiju. Sportaš i pjevačica odlučili su se čuvati za brak.

Američki sportaš Russell Wilson (27) oženio je pjevačicu Ciaru (30) u društvu najbližih prijatelja i mnogih poznatih lica. Ceremonija se održala u dvorcu u Velikoj Britaniji, a među 100 gostiju bili su Jennifer Hudson (34) i Kelly Rowland (35), koja je bila djeveruša.  

Nevjesta je nosila bijelu vjenčanicu dizajnera Roberta Cavallija, a sa zvijezdom Seattle Seahawksa odlučila je živjeti u predbračnoj čistoći. Par je navodno zavjete izmijenio nekoliko dana ranije u Washingtonu, a ceremoniju su održali u bajkovitom dvorcu.    

Rusell je pjevačicu zaprosio 1. marta, a tvrdi kako je od prvog dana znao da je ona žena njegovog života. Ciara ima sina s reperom Futureom (32), a rastali su se zbog njegove nevjere.


(Anesa Agović / 24sata.hr)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.