14.7.2016. 16:09
0
Donna Ares: Dobila sam utakmicu života
Pjevačica Donna Ares, nakon što što su se pojavile komplikacije kada je u pitanju njeno zdravstveno stanje, jedno vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama, pa su njeni fanovi veoma zabrinuto iščekivali informacije o stanju u kojem se nalazi. Donna je danas objavila status kojim je poručila da je dobila bitku sa rakom:
"Hvala na pitanju, dobro je!!! Sad je GAME OVER!!! My Game of Thrones is over!! Samo je preživio Zmaj, glupe male vodene životinje više nema!!!!!Rak, koji rak??? Samo za prijatelje mali share!! Ne pišem više po FB-u ... Mozda nekad... Mozda više nikad... Ne zna se to... Uglavnom, dobila sam utakmicu života, a sad idem da se oporavljam u miru.... Hvala svima koji su bili uz mene... Svim prijateljima puno pozdrava i uživanje na godišnjim odmorima, vidimo se to je sigurno ❤️ Svim bolesnim ljudima želim što prije da ozdrave ❤️ A ja ću tek sad da tjeram po svome i ne mislim o tome!!! Svim hasumima - Hvala sto ste mi otvorili oči i dali još više pameti i snage da izdržim sve što me snašlo!", napisala je Donna.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.