26.7.2016. 17:45
0
Glumica na vjenčanje potrošila svega 142 dolara i oduševila cijeli svijet
Američka glumica i pjevačica, poznata po zapaženim ulogama u filmu "Spartanac", seriji "Kuća laži" i davanju glasa princezi Enni u "Frozenu", oduševila je cio svijet kada je pokazala prve fotografije sa vjenčanja.

U moru poznatih ličnosti koje troše milione na specijalne proslave o kojima se danima piše u štampi, Kristen Bell je rekla sudbonosno "da" svom izabraniku prije tri godine, ne praveći nikakvu medijsku pompu oko toga, a juče je, gostujući u emisiji "CBS Sunday Morning", pokazala prve fotografije sa intimne ceremonije, za koju je par izdvojio svega 142 dolara.

"Naši prijatelji su nam donijeli tortu koja je na sebi imala natipis "Najgore vjenčanje na svijetu". Ko još može da se pohvali time da je imao najgore vjenčanje na svijetu?”, rekla je uz osmijeh glumica i dodala: “Bio je to najljepši dan u mom životu.”

Kristen i njen suprug imaju dvoje djece i priznaju da su brak i roditeljstvo ponekad teški i čine se besmislenim, ali na kraju dana uspijevaju da prevaziđu sve teškoće jer znaju da nikada takav život ne bi mijenjali sa bilo kim drugim.

(Anesa Agović / CDM)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.