30.8.2016. 22:26
0
Policija opkolila kuću Chrisa Browna
Policija Los Angelesa opkolila je kuću muzičke zvijezde Chrisa Browna nakon dojave neimenovane žene da joj pjevač prijeti pištoljem.
Brown se zabarikadirao u vilu i policija ga nije uspjela kontaktirati, prenosi Avaz.

Putem Instagrama Brown se oglasio i poručio da neće da dozvoli policiji da uđe u njegovu kuću sve dok ne bude vidio nalog za to.

- Spavao sam  i probudili su me ovi je*eni helikopteri, policija na kapiji... Šta više hoćete od mene? Ja brinem o svojoj kćerki, radim svoj posao... Umoran sam od ovih s*anja... Šta će biti sljedeće? Istovremeno, kada ja pozovem policiju zbog obožavatelja koji me dave, policija se pojavi tek sutra, a kada neko mene prijavi odmah se svi pojave - rekao je Brown.

Policija će sačekati da dođe Brownov advokat prije nego što krenu u potragu za pištoljem koji je pjevač navodno uperio u jednu žensku osobu, navodi Los Angeles Times, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.