31.8.2016. 12:31
0
Oprah nikad mršavija: Hranu su joj prije dostavljali i avionom
Oprah Winfrey u najdebljoj fazi imala je 107 kila, a zahvaljujući novoj dijeti, voditeljica je mršavija nego ikad. Svoju novu liniju ističe u uskim haljinama.

Voditeljica koja se godinama bori s kilažom te kaže da je ovisna o hrani opet je izgubila više od 20 kilograma. U tome joj je pomogao program Weight Watchers, zahvaljujući kojem može jesti sve, ali u količinama koje joj odredi trener. Nije poznato koliko Oprah Winfrey (63) ima kilograma, no najdeblju fazu imala je početkom ‘90-ih, kad je težila gotovo 110 kg. Hranu iz omiljenog restorana nekada su joj dostavljali avionom. Danas ponosno ističe novu liniju te nerijetko nosi uske haljine.

- Ne odričem se hrane koju volim, no više sebi ne dopuštam da pojedem nekoliko kilograma tjestenine sa sirom na dan - rekla je Oprah.

Dodaje da je obožavala krumpir u svim oblicima te da joj je on “kontrolirao” život gotovo 40 godina. Sad se trudi jesti što manje čipsa te je grickalice zamijenila voćem i povrćem. Također vježba jogu i jede više ribe. Najdraži su joj bakalar i brancin.

- Sve dijete koje sam godinama isprobavala od početka su bile osuđene na propast. Tad sam htjela biti mršava samo zato da stanem u odjeću koja mi se sviđa - rekla je.

Jednom prilikom se četiri mjeseca izgladnjivala kako bi stala u omiljene traperice. Novim programom, kojim je istesala liniju, toliko je oduševljena da je čak i kupila 10 posto dionica te kompanije za mršanje. Za to je iskeširala oko 40 miliona dolara. Svojim savjetima želi pomoći svima koji se bore s viškom kilograma, prenosi 24sata.

- Ima nade za sve. Više sebii nikad neću dopustiti da budem pretila. Užasavam se starih fotografija. Moj cilj je imati težinu s kojom ću se odlično osjećati - zaključila je. 


(Anesa Agović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.